Recente berichten

 
Referentie – geholpen bij Whiplash


Oplossingsgericht begeleiden


Re-integratie: een Win-Win situatie!

 
Afslag3:
Beethovenstraat 22
6566 DT Millingen a/d Rijn
Tel: 024 – 3 60 71 21
Mobiel: 06 16 03 72 62

 
Lees meer

 

Waarom Afslag3

Wij onderscheiden ons door betere resultaten met een innovatieve aanpak Waarom u met ons aan de slag wil: 

  • Meer dan 20 specialisten
  • Lagere kosten voor verzekeraar
  • Bewezen effectief
  • Minder zorg voor tussenpersoon

Referenties cliënten

 

 

Joop – Garagehouder

“Ik heb gebruik gemaakt van de diensten van Afslag3 en ik heb daar hele goede ervaringen mee. Na jarenlang hard en zwaar werken kreeg ik rugklachten en nam contact op met de verzekering. Via Afslag3 ben ik toen bij een revalidatietherapeute terecht gekomen. Ik heb geleerd hoe ik bepaalde werkzaamheden anders moet uitvoeren en ik kan weer lekker motor rijden en mountainbiken.Binnen het bedrijf bleek dat ook een aantal zaken toe waren aan verbetering. Twee andere deskundigen hebben toen de marketing en ons beleid ten aanzien van het personeel nader bekeken. Zij hebben ons geholpen om daar verbetering in aan te brengen. Beide gebieden die ik als ondernemer niet op de eerste plaats had staan. Ooit ben ik het bedrijf samen met mijn vrouw gestart en kregen die zaken (te) weinig aandacht. Ook op het gebied van de computer heb ik onlangs weer even gebruik kunnen maken van hun kennis.”

Groet Joop

 

Anoniem

“Ik heb het traject bij Afslag 3 als heel fijn ervaren. Zowel de gesprekken met Bernard, de massage van Bert en de behandelingen van Ewald hebben me goed gedaan. Het waren allemaal relaxte mannen. Ze voelden veilig en vertrouwd.
Door de massages kon ik soms opstaan zonder pijn. Ik ga hier in de toekomst zeker mee verder, het werkte een paar dagen door. Ik ben gestopt met de medicijnen en dat is te doen. Ook heb ik weer gesolliciteerd op een baantje. Ik zou iedereen een traject aanraden bij Afslag 3. Het heeft me heel goed gedaan.”

 

Anoniem

“Mijn ervaring bij afslag 3 heb ik fijn ervaren. Ik heb in het verleden 2 ongelukken gehad en ben daardoor flink van slag geraakt. De oorzaak van de ongelukken is dat ik nu een whiplash heb. Ik was mezelf niet meer betreft mijn boosheid. Ik reageerde heel fel op alles en iedereen. Ik kropte alles op en kon het allemaal wel alleen oplossen. Helaas ging dit niet en zag later in dat ik hulp nodig had. Ik wilde graag van een ‘buitenstaander’ horen hoe ik ook een andere kijk op dingen kan hebben. Ik ging gesprekken aan met de psycholoog van Afslag3. Hierdoor heb ik minder boosheid in me en kan ik omgaan met mijn beperking, accepteren kan ik niet want dit is nog steeds een moeilijk punt bij mij. Ook was ik erg onzeker betreft mijn werk, ik kon vele malen minder werken en twijfelde heel erg aan mijzelf. Ik werk met gehandicapten en heb het ‘zware’ werk achter mij gelaten. Ik werk nu met minder ernstige gehandicapten en minder aantal uur en dit gaat prima. Maar dit komt door de inziens van de gesprekken.”.

 

Marloes

“In de zomer van 2011 heb ik 2 auto-ongelukken vlak achter elkaar gehad. Een jaar later en veel therapieën verder, kwam ik bij Afslag 3 terecht.
Om heel eerlijk te zijn, zag ik dit traject helemaal niet zitten en voelde het voor mij meer als weer een verplichting. Weer iemand die dacht te weten hoe het moest… Maar Afslag 3 heeft zich wel waar gemaakt, ze kwamen niet met dingen die ik anders moest doen. Het ging nou juist om de dingen waar ik zelf moeite mee had. Ook mijn thuisfront had het er erg lastig mee, waardoor er veel strubbelingen waren. Mijn psycholoog is ook met hen in gesprek gegaan, waardoor er nu meer rust in huis is.

Ondanks de dingen waar ik nog steeds tegen aanloop, kan ik zeggen dat ik weer gelukkig ben. Genieten van de kleine dingen, me minder druk maken om andere mensen en al helemaal niet om wat ze zouden denken. Rust in m’n hoofd!
Sinds een half jaar werk ik weer 21 uur. Iets waar ik tevreden mee mag en kan zijn. Ik kan weer naar het voetbalstadion om wedstrijden van mijn favoriete club te bekijken en ik ga samenwonen met mijn vriend.

Ik vond het ontzettend fijn, dat mijn psycholoog het aanspreekpunt was tussen mijn andere therapeuten via Afslag3. Hij regelde veel dingen voor mij, waardoor ik mijn energie in andere dingen kon steken. De gesprekken met hem waren niet dwingend, er was geen protocol dat binnen een aantal uren afgewerkt moest worden. Het ging zoals het ging en de onderwerpen die op dat moment voorbij kwamen, werden besproken.”

 

Jeroen de Wijs

“Almere, 30 juni 2012 een dag die ik waarschijnlijk nooit meer zal vergeten maar waar ik dankzij het team van afslag3 tot nu toe erg goed en snel van herstel…
het herstel zit nu rond de 80% de overige 20% zijn nog wat kleine dingetjes waar op zich al vergeleken met een paar maanden terug mee te leven is ik ben in ieder geval 100% aan het werk en dat is toch wel voor mij een ontzettend goed gevoel daarnaast al langere tijd geen hoofdpijn meer wat al een hele verbetering geeft.

30 juni 2012 had ik ongeluk met mijn auto waarbij ik stil stond voor een kruispunt en plotseling van achter werd aangereden door een auto niet hard reed maar wel rond de 20km per uur. In eerste instantie had ik nekklachten en werd ik snel misselijk na bij de ehbo nagekeken en weggestuurd te zijn was het de volgende dag al wat beter een beetje een stijve nek niet zo een probleem dus HELAASSS!!! dit veranderde al snel nadat ik 3 dagen erna had gewerkt verloor ik mijn concentratie kreeg ik last van hoofdpijn en ging het steeds meer berg af… WAT NU??? huisarts kijken hersenschudding vermoed ik zei de beste man even 3 a 4 weken rust en het zal wel weer goed komen…

4 weken later het probleem was alleen maar groter geworden en ik leefde ongeveer in een donkere grot want kon geen licht meer verdragen niet van een beeldscherm denk aan tv, pc, ipad, mobiele telefoon… maar al helemaal niet van de zon of lampen in huis alles zat potdicht anders was het enorm veel hoofdpijn lijden… Weer naar de huisarts, de beste man vertelt mij dan is het waarschijnlijk toch een whiplash. U zegt een wat? Dat is toch iets met je nek? Hier komt het grootste probleem al zelfs je huisarts weet geen goeie raad alleen maar rust nemen, gaat u mijn werkgever bellen dat ik een jaar minimaal thuis blijf dan? Was mijn vraag… U raadt het antwoord al nee dus na een beetje getouwtrek dan maar een doorverwijzing naar een revalidatiecentrum… Thuisgekomen direct gebeld met het revalidatiecentrum en kreeg tot mijn schrik te horen dat ik me wel kon inschrijven maar 6 maanden moest wachtten??? Hier zit je niet op te wachten met een whiplash en was niet van plan om deze pijn nog 6 maanden voort te laten gaan…Met veel moeite heb ik het internet samen met mijn zuster kunnen afspeuren want zelf kon ik niet meer op de computer… Op zoek naar iemand die mij wel kon helpen en liefst gister nog…
AFSLAG3.NL was daar ineens. Ik bellen en de coördinator van afslag3 nam op, hij vertelde mij dat hij morgen (jawel u leest het goed) de volgende dag al bij mij kon langskomen voor een intake gesprek dit om natuurlijk ook te kijken of de diagnose wel klopte… Wat een opluchting en wat fijn als deze man dan ineens de volgende dag voor je staat.

Na dit intakegesprek werd ik snel geholpen en wetende dat afslag3 nu met je bezig is, was een super goed gevoel. Eindelijk iemand die je klachten begreep en je vertelt dat hij mensen kent die mij kunnen helpen van deze klachten af te komen. Ik had nodig een revalidatietherapeut voor de massages en iemand die mij leerde omgaan met deze pijn en zorgde dat ik rust nam en in beweging bleef een soort van psycholoog/mental coach. Later is hier nadat ik met coördinator van afslag3 over mijn ogen bleef klagen nog een functioneel optometrist bij gekomen en niet te vergeten een advocaat. Samen met dit team is dit een wonderbaarlijke reis geweest waarbij AFSLAG3 mij de hele weg heeft bijgestaan en de coördinator van afslag3 nog meerdere keren bij mij thuis is geweest om te praten en te kijken of alles in goede banen loopt en zelfs een gesprek met mijn arbo arts en mijn manager heeft gevoerd wat ook weer meer begrip op de werkvloer opleverde zodat we gezamenlijk konden werken aan mijn terugkeer op het werk en ik weer 100% sinds 1 februari 2013 aan het werk ben.

Het traject was gestart bij AFSLAG3 rond 16 augustus 2012 voor een whiplash met alle symptomen die ik had, is dit echt wel heel snel gegaan en heb nu hier en daar nog wel pijn maar heb hier ook mee leren leven en geleerd waar de grenzen op dit moment liggen en ik ben ervan overtuigd dat ik voor 100% zal herstellen het team van AFSLAG3 zorgt daar wel voor.

BEDANKT AFSLAG3 voor deze ongelofelijke en wonderbaarlijke reis zonder jullie was ik nooit zover gekomen ik heb echt geluk gehad dat ik direct bij jullie terecht ben gekomen en niet allerlei andere wegen eerst heb bewandeld. Ik hoop dan ook dat ik met dit verhaal andere patiënten van whiplash kan overhalen om jullie te bellen zodat ze een hoop verdriet en pijn worden bespaard en direct goed worden opgevangen!!!”

 

Monique

“Ik heb de begeleiding als zeer prettig aanvaren. Ik voelde me eindelijk serieus genomen en gaven mij het gevoel van vertrouwen dat het wel weer goed zou komen. Vooral de gesprekken met Bernard deden mij erg goed.

Ze hebben mij in laten zien wat voor struikelblokken ik had en hoe daar mee om te gaan, tot de dag van vandaag vallen de kwartjes nog steeds en pas ik het beetje bij beetje toe waardoor ik zeg maar nog steeds iedere dag leer!!
Afslag 3 bedankt voor jullie hulp!!!!”

 

Ronald

“Het gaat goed maar het gaat nog wel op en neer maar kan het nu beter handelen.
Bernard heeft veel voor mij betekent heeft mij dingen laten zien van mezelf en goede handvatten gegeven waar ik in mijn werk en privé veel aan heb. Ook stelde hij mij erg op mijn gemak en had ik het idee dat er echt naar mij geluisterd werd en ook oplossingen aangedragen werden waar ik zelf verder mee kon. Als het nodig was kreeg ik een schop onder mijn kont en zag ik het echt even niet meer zitten kon ik contact met hem opnemen wat een erg fijne gedachten was.”

 

Aat (66)

“Hallo Tom,
Niet alleen ik ben enthousiast over het resultaat van de atlascorrectie. Mijn Cesar oefentherapeute, waar ik al 7 jaar kom, is helemaal enthousiast over het resultaat van mijn nek, die helemaal soepel is. Ze zei dat ze me nog nooit zo meegemaakt heeft met een nek en schouders die helemaal soepel zijn. Ik ben zeer verguld met mijn soepele nek spieren. Ik weet gewoon niet hoe ik het heb. Dat ik links en rechts achter om kan kijken.”

 

Bennie

“Al meer dan 12 jaren heb ik nekklachten ten gevolge van een auto-ongeval. Ik heb de afgelopen jaren van alles geprobeerd, niets hielp echter. Een jaar terug ging het helemaal niet meer met mijn werk als vrachtwagenchauffeur. Toen heb ik een behandeling gehad bij een fysiotherapeutisch centrum, maar de klachten bleven. Ik ben vervolgens in contact gekomen met Afslag3, wat mij daar direct opviel, was dat ik al snel en goed werd begeleid. Ik heb zeer goede gesprekken gehad, en ik ben behandeld door een goede revalidatietherapeut. Iemand met veel kennis van nekklachten. Het resultaat is zeer goed zodat ik binnenkort weer kan gaan werken. Ik kan iedereen met dergelijke klachten aanraden een traject bij Afslag3 te volgen.”

 

Carla (43) – atlascorrectie na jarenlange hoofdpijn en 2x whiplash

“Na een aantal behandelingen stelde Tom mij een atlascorrectie voor. Nu ben ik daar erg sceptisch over. Maar omdat ik zo vaak hoofdpijn, pijn in mijn nek, pijn in mijn schouders en vaak erg moe ben, ben ik er toch voor gegaan. De behandeling was prima te doen, het doet absoluut geen pijn en voelt eerder prettig aan. Het resultaat was na de eerste behandeling nog minimaal, eigenlijk te verwaarlozen. Na de tweede behandeling kon ik wel resultaat zien, minder stijf en dat betekent minder hoofdpijn en pijn. Dus absoluut de moeite waard.”

 

Carmen (44), rugklachten en evenwichtsstoornissen

“Hallo Tom,
ik heb bij jou onlangs een atlascorrectie ondergaan, het heeft mij heel goed gedaan, de spierspanningen in onderrug en nek zijn een stuk minder geworden. Ook mijn evenwichtsproblemen zijn verdwenen. Ik moet natuurlijk zelf ook in beweging blijven om dit zo te houden, maar dat lukt allemaal.
dus bij deze bedankt voor je goede hulp en ondersteuning hierin.”

 

Conchita (29), Atlascorrectie na zware hersenschudding, whiplash

“In één maand tijd hebben er twee zeer vervelende gebeurtenissen plaatsgevonden. Allereerst ben ik aangereden door een auto. Ik reed op een scooter. Hierdoor heb ik helaas een zware hersenschudding opgelopen en een whiplash. Naar vier weken kreeg ik het verschrikkelijke nieuws te horen dat mijn vader verongelukt was met zijn motor.

Dit alles bij elkaar veroorzaakte veel hoofdpijn, nekpijn, schouderpijn, rugpijn, concentratieproblemen, geheugenverlies en oververmoeidheid.
Op advies van mijn moeder ben ik begonnen aan Atlastherapie welke gegeven wordt door Tom. Mijn moeder heeft tevens een whiplash waar zij te lang mee heeft doorgelopen. Geen enkele behandeling van de fysiotherapeut en chiropractor mocht baten. De atlastherapie is het enige wat haar heeft geholpen en waar zij echt iets aan heeft gehad.

De praktijk van Tom is een erg rustgevende en ontspannende ruimte waar je bij binnenkomst al direct geheel ontspannen van wordt. De omgeving straalt rust uit en de zachte muziekklanken zorgen ervoor dat je even alle drukte en hectiek vergeet en echt even aan jezelf kunt denken. Daarbij is Tom een hartelijke, goede en zachtaardige man met een erg fijne en rustgevende stem. Een luisterend oor en vol begrip voor elke situatie en gebeurtenis.

Na vier behandelingen kan ik oprecht zeggen dat bijna alle klachten verholpen zijn. Mijn spieren zijn ontspannen en mijn lichaam heeft eindelijk geen pijn meer. Mijn atlas (bovenste wervel in de nek) stond voor de behandelingen scheef. Deze is weer hersteld door de atlastherapie. Hierdoor zijn de whiplash klachten afgenomen. Daarbij is het natuurlijk van belang rustig aan te blijven doen en niet direct weer alles op te pakken als voorheen.
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en alle zorg en hulp die Tom geboden heeft. Ik kan iedereen aanraden om een afspraak te maken voor de atlastherapie of voor één van de andere behandelingen.
Denk aan jezelf….en gun jezelf deze therapie.”