Recente berichten

 
Referentie – geholpen bij Whiplash 


Oplossingsgericht begeleiden 


Re-integratie: een Win-Win situatie!

 
Afslag3:
Beethovenstraat 22
6566 DT Millingen a/d Rijn
Tel: 024 – 3 60 71 21
Mobiel: 06 16 03 72 62

 
Lees meer

 

Waarom Afslag3

Wij onderscheiden ons door betere resultaten met een innovatieve aanpak

Waarom u met ons aan de slag wil:
 

  • Meer dan 20 specialisten
  • Lagere kosten voor verzekeraar
  • Bewezen effectief
  • Minder zorg voor tussenpersoon

De Experts

Frits Michon

Drs. Frits Michon
Bedrijfsarts

Frits Michon is begin jaren ’70 gestart als zelfstandig fysiotherapeut. In 1988 deed hij doctoraal examen geneeskunde in Utrecht. In de jaren daarna volgden nog vele studies zoals een opleiding kinderfysiotherapie, artsenexamen, bedrijfsgeneeskunde, duikgeneeskunde, calamiteiten-rampengeneeskunde, de vliegopleiding PPL en de opleiding tot vliegerarts. In 2010 is hij gestart met het Aero Medical Centre Lelystad. Op dit moment is Frits Michon onder andere werkzaam als bedrijfsarts c.q. bedrijfsadviseur.

 

Guus Zurel

Drs. Guus Zurel
Bedrijfsarts

Guus Zurel heeft van 1982 tot 1995 bij GGD en gewerkt, eerst als schoolarts in Dronten, later als hoofd Jeugdgezondheidszorg en tot 1995 als directeur GGD Enschede. Sinds 1995 is hij werkzaam al zelfstandig verzekeringsarts en bedrijfsarts. Naast de opleidingen Jeugdarts, Verzekeringsarts en Bedrijfsarts heeft hij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van voeding en preventie. Op dit moment is Guus Zurel voornamelijk werkzaam als bedrijfsarts in Twente en de Achterhoek.

 

Gerrit Jan van Norel

Gerrit Jan van Norel
Orthopedisch chirurg

Gerrit Jan van Norel is sinds 1984 werkzaam als orthopedisch chirurg en sinds 1987 in die hoedanigheid in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen. Zijn deelspecialisaties zijn algemene orthopedie, traumatologie en wervelkolomchirurgie. In de sportwereld ligt zijn grote bekendheid bij de motorcrossers. Tevens is Gerrit Jan sedert 1976 als arts betrokken ben bij arbeidsongeschiktheidsproblematiek, en sedert 1987 werkzaam ben voor sector Bestuursrecht, inclusief Centrale Raad van Beroep, als beëdigd Expert.

 

Luciano Fasotti

Prof. Dr. Luciano Fasotti
Klinisch neuropsycholoog

Luciano Fasotti studeerde experimentele psychologie aan de universiteiten van Padua en Würzburg en werkte na zijn opleiding dertien jaar als research- en later als klinisch neuropsycholoog bij het Instituut voor Revalidatievraagstukken en het revalidatiecentrum in Hoensbroek. Hij promoveerde in 1992 aan de Universiteit Maastricht.In 1995 werd hij coördinator van het cognitief revalidatieonderzoek bij SMK-research, de onderzoekstak van de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. In 2000 richtte hij het Ambulant Centrum Hersenletsel Nijmegen (ACHN) van de Sint Maartenskliniek op. Het ACHN is een poliklinisch centrum voor de behandeling en begeleiding van patiënten met niet-aangeboren hersenletsel en hun naastbetrokkenen. De behandeling is gericht op het verbeteren van het dagelijks functioneren van de patiënten. Luciano Fasotti heeft aan de basis gestaan van de therapie Time Pressure Management. Momenteel is hij klinisch neuropsycholoog Revalidatie Medisch Centrum Groot Klimmendaal, Arnhem en bijzonder hoogleraar Donders Instituut Radboud Universiteit Nijmegen.

 

Christiane Langenberg

Christiane Langenberg
HR Consultant

Christiane Langenberg (1964) begon haar loopbaan in 1985 als Uitzendconsulente bij de Vedior Holding in Nijmegen. Daarna heeft ze als vestigings-, districtmanager zowel in Nederland als in Duitsland voor grotere werkgevers binnen de zakelijke dienstverlening gewerkt waaronder Randstad en JobAg. Na een periode van ruim negen jaar in het buitenland is zij in 2005 teruggekeerd naar Nederland, waar zij projectmatig binnen de wervings- en consultancybranche heeft gewerkt met o.a. Enexis, AEB. Momenteel is Christiane werkzaam binnen de commerciële arbeidsbemiddeling op HBO en WO niveau.

 

Anton van Kesteren

Mr. Anton van Kesteren
HR consultant

Anton van Kesteren studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit in Nijmegen. Daarna is hij als eindverantwoordelijke HR manager werkzaam geweest bij verschillende grootwinkelbedrijven en in deze hoedanigheid onder andere betrokken geweest bij meerdere grote overnames en bijbehorende organisaties en cultuurveranderingsprocessen. Vanaf 2010 is hij als zelfstandig adviseur werkzaam en hij richt zich op individuele coaching, re-integratie en outplacement trajecten. Tevens begeleidt hij bedrijfsreorganisaties en zowel werkgevers als werknemers in arbeidszaken.

 

Marianne Milder

Marianne Milder
Financieel adviseur

Marianne Milder studeerde fiscale economie aan de Hogeschool Arnhem. Vanaf 1995 werkzaam als belastingadviseur bij de maatschap Delissen Belastingconsulenten. De eerste jaren in loondienst en vanaf 2009 als zelfstandige in de maatschap. Zij is ingeschreven in het Register van Belastingadvieurs als zelfstandig belastingadviseur CB actief. Zij begeleidt (startende) ondernemers op financieel, administratief en fiscaal gebied.

 

Nigel Buis

Nigel Buis, B.ICT
Bedrijfskundige Informatica

Nigel Buis is in 2011 afgestuurd voor de opleiding Bedrijfskundig Informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarvoor is de nodige praktijkkennis opgedaan bij de opleiding Netwerkbeheerder MBO Niveau 4. De praktijkervaring en theoretische kennis zorgen ervoor dat hij snel een beeld kan schetsen over de mogelijkheden die een organisatie nodig heeft om de business en ICT op één lijn te krijgen. Wanneer processen in de organisatie niet optimaal verlopen, kan Nigel Buis met de nodige bedrijfskundige en ICT-kennis ervoor zorgen dat uw organisatie optimaal gaat functioneren.

 

Lammert-Jan Strijker

Lammert-Jan Strijker
Arbeidsdeskundige en herstelcoach

Lammert-Jan Strijker is sinds enige jaren als zelfstandig ondernemer werkzaam. Als arbeidsdeskundige is hij expert op het gebied van belastbaarheid bij ziekte en klachten en belasting in het werk (arbeidsdeskundig advies en rapportage naar UWV en verzekeraar). Hij adviseert en helpt in mogelijkheden en wegen bij re-integratie in eigen bedrijf of in ander werk. Als herstelcoach biedt hij begeleiding bij pijn en vermoeidheidsklachten en spanningsgerelateerde klachten (overspanning, burn-out). Dit doet hij onder andere door middel van biofeedback-coaching.

 

Bernard Cornielje

Drs. Bernard Cornielje
Geregistreerd Psycholoog A & O

Bernard Cornielje studeerde psychologie van Arbeid & Organisatie aan de Universiteit van Nijmegen en Beroepskeuzepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Vanaf 1984 is hij werkzaam als zelfstandig adviseur. Hij richt zich voornamelijk op de begeleiding van veranderingsprocessen binnen organisaties. Zowel de organisatie als de medewerkers staan bij hem centraal. De laatste jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die tijdelijk arbeidsongeschiktheid zijn (Arbeids Ongeschiktheids Verzekerden) en mensen met whiplashklachten. Het gaat in de meeste gevallen om zelfstandige ondernemers. Zijn expertise wordt ingehuurd door verzekeringsmaatschappijen, letselschadedeskundigen dan wel letselschadeadvocaten of door arbeidsdeskundigen.

 

Fred SeewaldDrs. Fred Seewald
Veranderingskundige, NLP master, Biofeedback therapeut, EMDR therapeut

Studeerde Andragologie aan de Universiteit van Amsterdam en was als wetenschappelijk medewerker verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, subfaculteit PAW (1976 – 1983). In de periode 1983 – 1985 opleider, trainer en consultant bij BAP bv, Nijmegen. Vanaf 1985 zelfstandig gevestigd opleidings- en veranderingskundige. Als projectleider en manager betrokken bij projecten in het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening, not-for-profit en (gemeentelijke)overheid. Vanaf 2006 werkzaam als coach/therapeut bij arbeidsproblematiek en ongevals- en verkeersproblematiek.

Roel DerksenRoel Derksen
Arbeidsbemiddelaar

Roel Derksen heeft ruime ervaring in de begeleiding en bemiddeling van mensen die buiten het arbeidsproces staan of dreigen te vallen. Namens bedrijven verricht Roel werving en selectie opdrachten en weet hij met daadkracht en kennis, zorgvuldig en slagvaardig de juiste match te maken tussen werkgever en kandidaat. Als ervaringsdeskundige met letselschades, is Roel de aangewezen specialist om letselschade slachtoffers tijdens dit proces te begeleiden naar een structureel herstel in werk en privésfeer.
Voor Afslag 3 begeleidt Roel cliënten in re-integratie en outplacement trajecten in opdracht van o.a gemeenten, UWV, bedrijven, verzekeraars en instellingen. Daarbij heeft Roel als bedrijfskundige ook ervaring in het coachen van ondernemers bij de opstart van een eigen onderneming.