Recente berichten

 
Referentie – geholpen bij Whiplash


Oplossingsgericht begeleiden


Re-integratie: een Win-Win situatie!

 
Afslag3:
Beethovenstraat 22
6566 DT Millingen a/d Rijn
Tel: 024 – 3 60 71 21
Mobiel: 06 16 03 72 62

 
Lees meer

 

Waarom Afslag3

Wij onderscheiden ons door betere resultaten met een innovatieve aanpak Waarom u met ons aan de slag wil:
 

  • Meer dan 20 specialisten
  • Lagere kosten voor verzekeraar
  • Bewezen effectief
  • Minder zorg voor tussenpersoon

 
25 mei 2012

Referentie – geholpen bij whiplash

 

In november 2010 heb ik een auto ongeluk gehad waarbij ik whiplash heb opgelopen. Na een lange periode van revalidatie fysiotherapie, osteopathie en zelfs een volledig revalidatie traject, wat helaas weinig tot niets heeft opgeleverd, ben ik in juli 2011 in contact gekomen met Afslag3.

 

Bij Afslag3 hebben we mijn problemen volledig in kaart gebracht.

 
 
Enorm veel hoofdpijn en pijn in mijn nek (en een zeer drukkend gevoel in nek, krijg er een benauwd gevoel van alsof er op mijn keel wordt gedrukt). Doofheid aan de binnenkant van mijn handen en tintelingen in mijn handen. Prikkels zijn heftig. Heb een enorm concentratieprobleem.

 
Intussen was ik weer voor 2 uurtjes per werkdag aan het werk maar bracht ik mijn dagen nog veel liggend door. Ons gezin draaiende houden ging totaal niet. Onze kinderen kon ik slecht verdragen en het huishouden komt volledig neer op mijn man en lieve oma’s.

 

Ik voel me bij Afslag3 begrepen en kan meteen aan de slag.

 
Ik kon direct terecht bij de revalidatietherapeut. Al na de eerste behandeling veranderde mijn hoofdpijn, had ik meer gevoel in mijn handen en de tintelingen was ik kwijt. De revalidatietherapeut luistert heel goed naar me en samen werken we met massage en oefeningen aan mijn herstel. Vanaf september 2011 ben ik hoofdpijn vrij! Een hele grote stap voorwaarts, vanaf die tijd gaat mijn concentratie vooruit en prikkels kan ik beter hanteren. De pijn in mijn nek gaat nog steeds vooruit. De druk is weg.

 
Langzaam neem ik de zorg voor de kinderen weer over en vanaf januari 2012 ben ik weer volledig aan het werk. Het wil niet zeggen dat ik volledig hersteld ben, echter het gaat weer een heel stuk beter met me. Naast de behandeling bij een revalidatietherapeut heb ik veel contact met Afslag3 om te evalueren. Aangezien er binnen Afslag3 enorm veel expertise zit, blijft geen vraag onbeantwoord. (Het blijft niet bij herstellen alleen). Om voor mezelf weer wat rust te creëren heb ik een mindfullness traject gevolgd. Dit traject heeft me zeker geholpen om beter met de pijn om te gaan. Ook heeft het me veel inzicht in mezelf gegeven. Ik kijk nu anders tegen dingen aan. Het helpt me om de situatie beter te handelen.

 
Kortom ik ben er nog niet maar ben zeer tevreden over de behandeling bij Afslag3!

 
Miranda